Hatay Günleri Medeniyetler Korosu

6 Şubat 2023
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE
GEÇMİŞ OLUN KADİM ŞEHİR HATAY

Deprem felaketinde yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

#BAŞIMIZ SAĞOLSUN

18-22 Eylül 2013 Hatay Günleri

İstiklal Sergisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İş Bankası işbirliğinde düzenlenen
“Büyük Zafer’in 100. Yılına Doğru İstiklal Sergisi” Hatay’lı üniversite öğrencileri ile beraber ziyaret edildi.

Hatay Künefe ve Yöresel Lezzet Festivali

Vakfımız öncülüğünde Hatay kültürünü ve lezzetlerini tanıtmak üzere İzmir Karşıyaka’da
“Hatay Künefe ve Yöresel Lezzet Festivali” düzenlendi.

Antakya İl Sınırında Kahvalt

Dayanışma Gecesi

İzmir'deki Hatay'lılar geleneksel dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Vecih Fakıoğlu - Başkan
Özgeçmiş
Vecih Fakıoğlu

DUYURULAR – ETKİNLİKLER

İzmir'deki Hatay'lılar iftarda bir araya geldi...
Torbalı'da Ege Orman Vakfı ile "20. Yıl Hataylılar Korusu" için fidan dikim etkinliği yapıldı ve ilk fidanlar dikildi.
Hatay'lı üniversite öğrencilerine yönelik "İş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar: Canlı Mülakat" konulu eğitim ve sertifika programı gerçekleşti

İZMİR'DE HATAY GÜNLERİ

81 .İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Hatay stantlarına ilgi yoğun oldu. Tarihi, turizmi, sanatı, kültürü ve muhteşem mutfağıyla fuara gelen misafirlerin ilgisini ve beğenisini kazanan Hatay, bu yıl gerçekleştirilen 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelen konuk sayısını ikiye katladı. Hatay stantları boş kalmadı. Dünyaca ünlü Hatay yemeklerinin yapıldığı stantlarda uzun kuyruklar oluştu.